Laat ook een berichtje voor ons achter in het gastenboek!
Ryan 19-09-2019 om 18:00:10

Hier heb ik grey gekocht! Mevrouw hield me altijd up to date hoe het met grey ging. Dit vond ik zeker fijn om te weten! Ook bij haar cattery geweest en het zag er allemaal heel mooi uit! Was verzorgd en netjes! Nadat ik grey thuis heb gebracht hielden we nog contact hoe het met grey ging. Hieraan kan je zien dat ze dat ze echt verbonden is met de kittens! Bedankt voor uw hulp. Ik raad zeker aan om hier uw kitten te halen!

Laura 08-09-2019 om 15:58:26

Onze Britse korthaar Roosje woont nu een paar weken bij ons en ze past helemaal in ons gezin. Ze was al heel goed gesocialiseerd toen we haar kregen en is erg knuffelig en ondernemend. Het gaat ook prima tussen haar en de 2 jarige poes die we al hadden.
De updates in de weken voordat we haar konden ophalen waren leuk, we kregen veel foto’s en filmpjes zodat we haar vast beter konden leren kennen. We mochten ook meerdere keren op bezoek komen en kregen een zeer compleet kittenpakket mee toen we haar kwamen ophalen. We kunnen deze cattery dus absoluut aanraden als je op zoek bent naar een lieve en goed opgevoede Britse korthaar.

Marije 08-09-2019 om 09:25:13

Inmiddels woont ons Britje Kareltje al een aantal weken bij ons en is een ontzettend lief en sociaal katje. We mochten zo vaak langskomen als we wilden en kregen regelmatig updates toegezonden over onze kleine vriend. We hebben nu nog steeds contact en kunnen met al onze vragen terecht.

Mocht er ooit nog een tweede bijkomen dan gaan wij zeker eerst hier informeren!

Denise Kuipers 19-08-2019 om 19:24:14

Op 1 juli hebben we onze lieve brit Dory opgehaald. 2 weken daarvoor is Noa de ragdoll al bij ons komen wonen. Het gaat heel goed met beide beestjes en we genieten erg van ze! Ze zijn samen de beste vriendinnen en kunnen niet meer zonder elkaar. Dory is een dikke knuffelkont en heel speels. Het contact was heel fijn en voordat we Dory op gingen halen zijn we eerst 2 keer wezen kijken en kregen we haast welke dag wel foto's en filmpjes. Nu Dory bijna 2 maand bij ons is heb ik nog wekelijks contact over hoe het het gaat. Als wij ooit nog weer een britjeof misschien een Bengaal willen ga ik zeker eerst vragen bij cattery van tahira.

Familie Wells 25-10-2018 om 12:02:12

We hebben een paar weken geleden onze Bengaalse kitten Shira opgehaald. Ze is precies waar we naar zochten: lief, aanhankelijk en ze komt gezellig op schoot zitten. Ook richting vreemden is ze niet schuw. Ze houdt er natuurlijk ook van om te spelen, maar zelfs dan is ze voorzichtig dat ze je niet krabt of bijt; de speeltjes krijgen het echter wel te ontzien! Henny heeft haar zeer goed gesocialiseerd, dat mag duidelijk zijn. Kortom, we zijn heel blij met onze nieuwe aanwinst!

Ilona Timmer 15-10-2018 om 21:10:25

Guusje (Alana) woont nu bijna vijf weken bij ons en ik heb nog nooit zo’n knuffelkatje gehad! Elke ochtend (soms ook ietsjes te vroeg) maakt ze me wakker met lieve kattekusjes �Ik kan echt merken dat ze enorm goed is gesocialiseerd door Henny: ze is voor niemand bang, knuffelt veel en kan goed met onze andere kat Fientje opschieten. Ik heb je al een paar keer bedankt, Henny: maar bij deze nogmaals bedankt voor deze lieve, brutale en schattige kat!��

Gijs en Cher 12-04-2018 om 21:01:41

Lieve Henny,

We willen even zeggen dat we enorm blij zijn met onze Britse kortharen Jackson en Phyllon. Ze zijn levendig, vrolijk en bovenal superknap! En we proberen zo goed mogelijk op te voeden, wat heel goed lukt. Dank voor de goede zorgen! En de goeie nazorg :)

Esther Matser 04-01-2018 om 20:38:27

Citra en Barolo zijn nu vijf maanden oud en wat zijn ze lief, ondeugend maar vooral nieuwsgierig. Met twaalf weken mochten ze mee naar huis maar voor die tijd zijn ze goed opgevoed door Henny. Zo fijn om in die periode regelmatig foto’s te krijgen en verhaaltjes hoe ze het deden. Helaas woonde wij niet in de buurt zodat we regelmatig even konden kijken maar die mogelijkheid was er wel. De keren dat we er waren was het hartelijk en was niets teveel. Wij zouden deze Cattery zeker aanbevelen.

Claudia en Dave 21-12-2017 om 09:52:25

Wij hebben onze Mylo nu ongeveer 5 maanden. Van te voren nooit kunnen bedenken wat voor aanvulling hij zou zijn op ons leven! Bedankt Henny voor ons nieuwste familielid en voor het altijd nog paraat staan voor vragen of hulp.

Vriendelijke groeten,

Claudia, Dave en Mylo

Lonneke 19-07-2017 om 01:38:10

Terwijl ik dit typ kan ik bijna niet geloven dat Marie alweer bijna 1 jaar oud is... Vorig jaar, na de zomer, was ik verliefd op de kittens van Anisha&King Willem van Wernerwald. Toen ik toen ik de eerste keer kwam kennismaken was Marie een verlegen klein wit bolletje die het liefste haar stoere & drukke broertje voor liet gaan. Maar de tweede keer dat ik langskwam ging het al een stuk beter en nu is ze de stoerste kat in huis! Het maakt niet uit wat je aan het doen bent, ze wil zich graag overal mee bemoeien staat altijd klaar om het bezoek als eerste te begroeten.
Ik ben ook erg blij dat Amora (de al aanwezige, ook erg verlegen kat) en Marie elkaar zo makkelijk accepteerden en dat ze nu allebei (zeker samen) veel stoerder zijn geworden. Marie haar lieve, speelse en nieuwsgierige karakter heeft daar veel aan bijgedragen en ik wil Henny dan ook heel erg bedanken voor deze geweldige meid!

 
Pagina 1 van 2