Nooit gedacht dat we ooit een poes zouden moeten herplaatsen en toch is het gebeurd. Ik riep altijd dat alle dieren hier in huis blijven tot ze van ouderdom dood gaan, maar onze lieve Kiki voelde zich niet meer gelukkig in de groep en dan moet je met veel verdriet een keuze maken. We hebben haar laten castereren om te voorkomen dat ze in de broodfok terecht zou komen en ook zodat we dan zouden weten dat mensen echt voor haar zouden gaan. 

We hebben veel onzin mails gehad, wat heel erg vervelend is als je zo verdrietig bent en een keuze moet maken voor het diertje. En toen belde Baukje uit Friesland ons en dat voelde goed. Baukje kwam bij ons thuis om kennis te maken met Kiki en er was een klik. Wij blij, maar ook erg verdrietig.

Kiki heeft bij ons 2 nestjes gehad en was een super lieve moeder voor haar kittens. Ze is in 2015 herplaatst en het gaat super goed met haar, is gelukkig en ze heeft haar plekje gevonden. Regelmatig hebben wij contact met Baukje, zodat we weten hoe het met Kiki gaat.